Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

9 от 12 Зодии

Стрелец – Предстоят големи изненади


В дните до 16 септември ще разкривате тайни, които ще ви влияят както на емоционално, така и на финансово ниво. Не са изключени изненади на работното място, обрати, които ще ви извадят от обичайния коловоз, и поява на по-сложни ситуации, с които ще се наложи да се справите. За момента не афиширайте плановете си и се старайте да проучвате добре всеки елемент от тях, преди да действате.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари