Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

7 от 12 Зодии

Везни – Рискувайте повече


За вас започва период, в който ще се наложи да взимате важни решения. Тези решения ще се отразят на финансовото ви състояние, личните и делови контакти. Ако имате някакви финансови притеснения, тази седмица ясно ще може да разберете кои са причините, довели ви до тези проблеми. Темите, свързани с пари, ще провокират напрежение, но трябва да сте готови да се борите за интересите си и да рискувате, за да си осигурите повече стабилност.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари