Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

12 от 12 Зодии

Риби – Работете по-упорито


Тази седмица ще се наложи да експериментирате с нови методи на действие, за да получите резултати от работата си. Поставете си приоритети, тъй като условията няма да ви позволяват да работите с по няколко неща наведнъж. Помислете кое ще е най-полезно за вас и фокусирайте енергията ви в тази посока. Хора с авторитет ще ви подкрепят, стига да видят, че сте упорити и трудолюбиви.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари