Ето какво ви готви седмичният хороскоп до 16 септември

11 от 12 Зодии

Водолей – Разрешете проблемите със семейството


Тази седмица се опитайте да изясните споровете с вашето семейство и най-близките си хора. Някои стари проблеми отново ще излязат наяве или пък ще разкриете някакви тайни, заради което ще се наложи да действате по-радикално. Открийте слабите звена в общуването с близките и ги отстранете. Във финансово отношение се пазете от измами и ограничете разходите.

Новата седмица започва с преминаването на Венера в Скорпион. Планетата на любовта в знака на дълбоките емоции ще засили нашите страстни желания и ще извади наяве потиснатите емоции.

В любовните отношения са възможни по-чести прояви на ревност, а самотните може да започнат връзки, които ще се развият доста динамично и неочаквано. Напрежението ще ескалира лесно и ще се разкриват тайни.

С финансите също са вероятни резки промени. Очаквайте непланирани разходи, заради които да се наложи отново да организирате бюджета си и да потърсите допълнителни източници на доход. Възможни са и неочаквани приходи.

И тази седмица остава силното влияние на земната енергия, която ни подтиква да сложим ред в хаоса и да действаме разумно.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари