Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 9 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Освободете се от това, което ви натоварва


Очаква ви седмица с доста натоварено ежедневие. Вероятно ще се наложи да работите по някои непланирани ангажименти, които никак няма да са ви по вкуса, но пък ще ви помогнат да се стабилизирате и да подобрите позициите си на работното място. Тази седмица се освободете от всичко, което ви натоварва, а не ви носи никаква полза. Отстъпете част от отговорностите си и се погрижете за здравето си.

Тази седмица се заемете с по-практични задължения, които макар и неприятни, ще помогнат за професионалната ви реализация и за по-доброто ви здраве. Идва период, в който трябва да сложите ред и да почистите всичко отразяващо се негативно на кариерата и здравето ви.

Меркурий преминава в Дева тази седмица и с това ще ни освободи от всякакви илюзии. Възможно е да сте по-критични в разсъжденията си, да правите равносметка на миналото и да откриете как да се предпазите от грешки.

В края на седмицата настъпва Новолуние в Дева, което ще ни позволи да обновим ежедневните си навици и професионалните си ангажименти за следващите няколко седмици.

Ще се разделим с някои нереалистични очаквания, ще открием слабите звена в плановете ни за бъдещето и ще може да си съставим ясен график за личното ни развитие.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари