Прочетете тук месечния си хороскоп за септември

7 от 12 Зодии

Везни – Пазете плановете си в тайна


Плановете, които не бързайте да споделяте досега, ще се реализират успешно. Идеите ви за подобряване на доходите, нова кариера или амбиции за повишение ще се осъществят. Нужно е само да си мълчите, докато не видите резултати от проектите си, защото през първата половина на месеца ще сте заобиколени от недоброжелатели, готови да ви подхлъзнат и да попречат на плановете ви. От втората половина на месеца ще може да се справите с някои финансови трудности. Може да стартирате нещо ново, което ще ви донесе стабилни доходи.

Месец септември ще ни връща в реалността. Ще се наложи да се разделим с някои илюзии и да се изправим пред фактите. Очакванията ви трябва да са изцяло съобразени с действителността.

Придържайте се към определен ред и се стремете да работите само с проверена информация. Не действайте на сляпо, а отделете време, за да определите до колко са адекватни идеите ви.

През по-голямата част от септември ще трябва да сме здраво стъпили на земята, като не градим планове въз основа на големите си фантазии.

Съобразете се с положението, в което се намирате и действайте с разум.

В края на месеца ще се отворят възможности за нови запознанства, които ще ни разсеят от работата и сериозните планове.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари