Прочетете тук месечния си хороскоп за септември

5 от 12 Зодии

Лъв – Бъдете внимателни с парите


В началото на месеца може да реализирате много успешни сделки, стига да действате с усърдие и постоянство. Бизнес срещите ще са успешни, но внимавайте, ако се налага да инвестирате пари. През месеца има вероятно да се подведете и да увеличите дълговете си. Отнасяйте се с доза съмнение към обещанията за голяма печалба. До края на септември отделяйте повече време, за да се погрижите за тялото си. Ежедневните разходки, спортът и тренировките във финес залата ще се отразят добре на физиката и здравето ви.

Месец септември ще ни връща в реалността. Ще се наложи да се разделим с някои илюзии и да се изправим пред фактите. Очакванията ви трябва да са изцяло съобразени с действителността.

Придържайте се към определен ред и се стремете да работите само с проверена информация. Не действайте на сляпо, а отделете време, за да определите до колко са адекватни идеите ви.

През по-голямата част от септември ще трябва да сме здраво стъпили на земята, като не градим планове въз основа на големите си фантазии.

Съобразете се с положението, в което се намирате и действайте с разум.

В края на месеца ще се отворят възможности за нови запознанства, които ще ни разсеят от работата и сериозните планове.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари