Прочетете тук месечния си хороскоп за септември

11 от 12 Зодии

Водолей – Заемете се с нещо рутинно


Преценете физическото и психическото си състояние този месец, преди да се заемете с нещо трудоемко. Ако работите на ръба на силите си, е възможно да допуснете големи грешки. Затова се заемайте само с проекти, за които сте сигурни, че може да поемете. Преценете добре възможностите и времето си, преди да се ангажирате с каквото и да било. Рутинните и спокойни задачи ще ви създават усещане за сигурност и макар да не ви е приятно да оставате в рутина за дълго, този месец не предприемайте нищо рисковано.

Месец септември ще ни връща в реалността. Ще се наложи да се разделим с някои илюзии и да се изправим пред фактите. Очакванията ви трябва да са изцяло съобразени с действителността.

Придържайте се към определен ред и се стремете да работите само с проверена информация. Не действайте на сляпо, а отделете време, за да определите до колко са адекватни идеите ви.

През по-голямата част от септември ще трябва да сме здраво стъпили на земята, като не градим планове въз основа на големите си фантазии.

Съобразете се с положението, в което се намирате и действайте с разум.

В края на месеца ще се отворят възможности за нови запознанства, които ще ни разсеят от работата и сериозните планове.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари