Прочетете тук месечния си хороскоп за септември

2 от 12 Зодии

Телец – Работете по-усърдно


Тази месец ще имате повече възможности да увеличите доходите си.Приемете помощта на околните и благодарение на тях може да сключите доста успешни договори и да стигнете до отлични предложения. Ако ви предупреждават да отстъпите от даден проект, по-добре ги послушайте, а не действайте на инат. Работата ще може да ви донесе по-голям авторитет или пък да изстреля кариерата ви нагоре. Нужно е обаче да сте по-сериозни, да работите въпреки трудностите и да не се отказвате от допълнителните задачи, които се появяват.

Месец септември ще ни връща в реалността. Ще се наложи да се разделим с някои илюзии и да се изправим пред фактите. Очакванията ви трябва да са изцяло съобразени с действителността.

Придържайте се към определен ред и се стремете да работите само с проверена информация. Не действайте на сляпо, а отделете време, за да определите до колко са адекватни идеите ви.

През по-голямата част от септември ще трябва да сме здраво стъпили на земята, като не градим планове въз основа на големите си фантазии.

Съобразете се с положението, в което се намирате и действайте с разум.

В края на месеца ще се отворят възможности за нови запознанства, които ще ни разсеят от работата и сериозните планове.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари