Хороскоп за 11 юни: Ето какъв ще е денят за теб!

1 от 12 Зодии

Овен


Звездите предвещават, че днешният ви ден ще е интересен и вълнуващ, ако не обръщате внимание на малките премеждия по пътя си. Възможно е да забравите портфейла си при излизане от дома и или пък да загубите някоя вещ за кратко. Не бързайте да се ядосвате. Проблемът ще се разреши бързо и ще прекарате остатъка от деня си спокойно.

Луната е в Телец, а първият ден от новата седмица ще бъде продуктивен и наситен със събития. Ще са най-актуални темите, свързани с материалното благополучие и семейството.

Моментът е подходящ за завършите всички стари задачи и най-вече ремонти, почистване, пренареждане на мебели.

Внимавайте обаче с новите проекти. Днес ще сте енергични и самоуверени, но няма да е така и в близките седмици. Има риск да предприемете даден рискован ход, а след това да не ви стигнат силите за довеждане на нещата до край.

Мислете добре и преценявайте. Не правете твърде далечни планове. Бъдете по-скромни и смирени. Задоволете се и с малкото.

Обърнете внимание, че скоро наближава Новолуние в Близнаци. Така че не се поддавайте на моментни настроения и емоции. Анализирайте добре събития и чак тогава вземайте решения. Така ще си спестите разочаорвания и непоправими грешки.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари