Изберете букет и ще видите как ви възприемат околните

1 от 9 Снимки
Изберете букет и ще видите как ви възприемат околните
Снимка: dolci.pw

1. Морал и щедрост


За вас най-важен е стремежът към идеала. Вие сте перфекционисти по душа и изключително амбициозни. Трудно ви е да се разбирате не само с околните, но и със самите себе си. Егоизмът ви е непознат. Трудолюбиви сте и винаги си поставяте високи цели. Понякога ви се иска да промените света. Определено знаете как да обичате, но сте много уязвими. Най-голямата ви грешка е, че лесно прощавате едни и същи грешки. Спрете да давате втори шанс толкова често.

Обичате ли цветовете и цветята – ако отговорът е Да, този тест е за вас. Избраният от вас букет разкрива как ви виждат останалите хора.

Всички знаем как се правят тези тестове. Нужно е просто да изберете букетът, който най-много ви харесва и допада на вкуса ви. Този подсъзнателен избор показва какво впечатление правите на хората около себе си.

Красивият букет винаги променя атмосферата в едно помещение. Той предизвика положителни емоции, но заедно с това носи и неизказано с думи послание. Цветята много често казват повече от това, което сами се осмеляваме да кажем. От векове те са носители на различна символика, която много пъти се е променяла, но са останали някои общи послания.

След като сте убедени в избора си, намерете цифрата на букета си в галерията. Там ще откриете точно описание на това как всъщност гледате на света, а и той на вас.

Източник: laf.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари