Седемте най-добри сладкарски крема за торти

1 от 7 Снимки

Яйчен крем


прясно мляко – 500 мл
захар – 200 г
ванилия – 1 ч.л.
жълтъци – 4 бр.
брашно – 50 г

Разбийте жълтъците с брашното, захарта и ванилията. Изсипете сместа в прясното мляко и варите на слаб огън, докато кремът се сгъсти.

Тортата – тя не е само сладост, тя е символ на празник, корона на сладкарското изкуство, въплъщение на удоволствието!

Успехът на тортата зависи много от това колко правилно и по какъв начин се комбинират тортите с крема. Само една идеална комбинация гарантира перфектния вкус. Предлагаме ви седем печеливши рецепти за различни кремове.

Те са подходящи не само за торти, но и за други десертифунийки, еклери, сладкиши, понички и всички десерти, които се нуждаят от крем.

Съвет от сладкарски експерти: ако искате кремът ви да е с деликатен и интересен аромат, добавете към него и малко алкохол – коняк, ром, ликьор!

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари