Момичето, което прекара 7 г. в ковчег, докато го насилват

1 от 8 Снимки
Момичето, което прекара 7 г. в ковчег, докато го насилват
Снимка: SPLASH NEWS

На 19 май 1977 година 24-годишната Колийн Стан бърза за рождения ден на свой приятел и въпреки че рисковете на автостопа са ѝ добре известни, тя решава да спре кола, вместо да чака автобуса.

Качва се в автомобила на семейната двойка Камерън Хукър и съпругата му Джанис. Тогава за младото момиче започва 7-годишен ад, който е определен като най-безпрецедентния случай в историята на ФБР.

Чувствах се уверена и спокойна, когато се качих във вана на семейство Хукър, споделила Колийн пред органите на реда. Тя се настанила на задната седалка до 7-годишното бебе на шофьора.

Изведнъж колата на семейството рязко отбива от околовръстното, шофьорът слиза и заплашва стопаджийката с нож. Колийн трябвало доброволно да влезе в тясна дървена кутия, след което била затворена в мазето на страховитото семейство.

Преди да срещнат Колийн, Камерън и Джанис сключили споразумение да потърсят секс робиня, която да изпълнява извратените желания на Камерън.

През първата вечер на отвличането той пребива младото момиче и завързва очите ѝ, след което прави секс с жена си точно до нея. През следващите 7 години психопатът Хукър редовно пребива момичето с камшик, връзва я да виси от тавана и обгаря тялото ѝ.

Година след отвличането и мъченията Камерън ѝ казва, че е част от организация на име Фирмата, която ще причини много по-лоши неща на семейството ѝ, ако тя се осмели да разкаже за случилото се.

Освен това я принуждава да му стане робиня. Приела името Кей, нямала право да говори без разрешение и към Камерън трябвало да се обръща само с Господарю.

Колийн е била многократно изнасилвана, а след като семейството се премества в Ред Блъв, тя заживява в тесен дървен ковчег под водното легло на двойката.

През 1978 година се ражда второто дете на семейството и те дават на Колийн малка свобода, за да се грижи за двете им деца. Тя можела да излиза на двора и въпреки че имало съседи с работещ телефон, Колийн не направила нищо, за да избяга, защото се страхувала от Фирмата.

През 1981 година семейство Хукър ѝ разрешават да посети семейството си. На срещата присъства и Камерън, който се представя за неин приятел. Близките ѝ решили, че двамата са част от секта, но решили да не правят нищо, за да не отблъснат дъщеря си.

Всички дори си правят обща снимка, на която жертвата прегръща щастливо насилника си /вижте галерията горе/.

След като видяла семейството си обаче, Хукър решават, че са дали прекалено много свобода на своята робиня и връщат първоначалните условия. В продължение на 3 години тя била изваждана от малкия дървен ковчег само за час на ден, като вършела и биологичните си нужди в ковчега.

Децата на Хукър нямали никаква представа, че под леглото на родителите им живее жената, която ги гледала като бебета.

Но чашата прелива през 1984 година, когато Камерън, опиянен от факта, че престъплението му се разминало, поискал от жена си още 4 секс робини. Тогава Джанис казва на Колийн, че Камерън я лъже и всъщност не е част от никаква Фирма.

Тя напуснала къщата моментално, както и съпругата с децата. Насилникът обаче потърсил само робинята си, като по телефона я умолявал да се върне. Двамата често се чували, а на Колийн не ѝ минавало и през ум да съобщи на полицията за случилото се.

Психолозите описват този феномен като Стокхолмски синдром, а за ФБР това си остава най-безпрецедентният случай, защото виновникът е предаден не от жертвата, а от неговата съпруга – Джанис.

Тя сключва споразумения с властта, които ѝ гарантират, че няма да я подвеждат под отговорност и ще ѝ осигурят смяна на самоличността. Тогава тя разказва за ужасите, които са вършели с Колийн.

Признава и че съпругът ѝ е отговорен за отвличането и убийството на Мари Елизабет Спанхейк, която е обявена за изчезнала през 1976 година. Но тъй като не намират тяло и доказателства, той не е съден за това престъпление.

За отвличането и 7-годишните издевателства над Колийн обаче получава 104-годишна присъда, която може да обжалва най-рано през 2030 година.

Случаят става един от най-интересните в криминалната история и по него е написан бестселърът Перфектната жертва: Истинската история на момичето от кутията.

Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Потребител#223762
Потребител#223762
07.11.2018 08:44
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: предумишлено убийство
>До: reklama@radio1.bg, reklama@bgradio.bg, radio@predavatel.com,njoy@njoy.bg, office@oberonmedia.bg, reklama@radio1rock.bg,reklama@city.bg, reklama@radioenergy.bg, office@radionova.bg,radiofocus@focus-news.net, Emil.Kirilov@bssmedia.bg, office@cem.bg,reklama@btvradiogroup.bg, powerrequest@radiofresh.bg,office@radioveronika.bg, reklama@radioreklama.bg, office@bssmedia.bg,maia@rn-tv.com, radio_vt@abv.bg, radio_pleven@mail.bg,start@investor.bg, radiodobrudja@dobrich.net,radiok2benovska@gmail.com, reklama@radiovega.bg, pr@oberonmedia.bg,info@classicfm.bg, radiov@abv.bg, news@radiobella.com
>Изпратено на: 01.11.2018 08:06

Мейлът не е спам. Ако се обадите ще отговоря. Това е поредното изтезание от българи. Незаконно следене и терор, докато жертвата стане безсилна и после могат да правят каквото си поискат с нея...Засега са успешни. Малтретират ме 5 години и лъжат, че аз ги тормозя. Щях да съм извън България...


---- Прикрепено писмо (предумишлено убийство) ----

Подател: Krasimira Krasteva
До: novinite@ntv.bg
Относно: предумишлено убийство
Дата: 01.11.2018 06:32


Здравейте,
Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.
http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.


https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.


С Уважение,

Красимира Кръстева

0876405074
0
0
Анонимен
Анонимен
03.11.2018 18:17
Много е грозно как подобна човешка трагедия се тиражира като нещо "любопитно" и "забавно". И как свикваме с това да се развличаме четейки за нечий съсипан живот... Много, много тъжно наистина :(
2
0
Анонимен
Анонимен
26.10.2018 14:21
не откачено е
0
2
maria_kiril
maria_kiril
25.07.2017 18:32
Много тъжно ..
4
1