Никой не вярваше, че това котенце ще оживее. Вижте го сега!

1 от 4 Снимки
Иди преди
Снимка: Kerrbare
Иди преди

Малко котенце от Южна Африка за сетен път доказа, че котките има девет живота и могат да оцелеят дори и да се намират в много тежко състояние. Запознайте се с малката Иди, която попада на добри хора, когато имаше най-голяма нужда от помощ, и успя да се измъкне от лапите на смъртта.

Иди е писана, открита на улицата в близост до търговски обект. Когато двойка я забелязва на земята, тя изглежда полужива и едва диша и се движи, а очите ѝ са затворени.

Въпреки отблъскващия вид на котето, хората решават да се преборят за живота му и го вземат у дома. То изважда голям късмет, защото един от спасителите му се оказва бивш ветеринарен лекар, който веднага започва да лекува инфекцията на очите му и да се бори с останалите му здравословни проблеми.

През първите два дни Иди е толкова зле, че не може да се храни сама и се налага семейството да я захранва, хидратира и обгрижва по всевъзможни начини. Но малко по малко това силно мъниче възстановява силите си и започва да се възвръща към живота.

Котето най-после започва да приема вода и храна самостоятелно. То отново стъпва на краката си и дори започва да си играе. Сега Иди е много по-добре и се радва на щастливи и спокойни дни, каквито до по-рано не е имала.

Източник: miau.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари