Разкриха колко трае най-добрият секс

Секс

Отдавна се водят яростни спорове за това колко дълго трябва да трае качественото сексуално сношение. И докато в представите на някои добрият секс трябва да продължава цяла нощ, други явно са на различно мнение.

Всъщност един нормален секс трябва да отнеме от времето ви не повече от няколко минути, разкрива изданието Дейли стар, позовавайки се на ново изследване.

До изводите експертите стигнали, след като анализирали получените данни от анкети, проведени в Канада и САЩ. В допитването обаче този път взели участие сексолози, лекари, брачни консултанти и др.

Според експертите кратък и недостатъчен е сексуален акт, продължаващ между една и две минути. Приемлив пък е секс, траещ между три седем минути.

Акт, отнемащ около тридесет минути пък, е категоризиран като твърде дълъг. Всъщност според специалистите само креватна гимнастика, траеща между седем и тринадесет минути може да бъде определена като желателна.

Интимно

Според изследователите, заели се с проучването, съвременните хора имат много нереалистични очаквания от сексуалния живот и въобще от мъжките атрибути, размера им, мощта на ерекцията, както и времето, за което се прави секс.

Дано това проучване даде реална представа на хората за сексуалния акт и ги предпази от разочарования в тази област, коментират Ерик Корти от изследователския екип.

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари