Как сами да енергизираме водата си?

Как сами да енергизираме водата си?

Водата е основен източник на живот за всички същества. Без храна човекът може да издържи много дълго време, но без вода – само един ден.

Водата, която тече в чешмите на нашите домове има различни примеси в своята структура. Такива например са хлор и варовик. Те нарушават естествената и енергия и молекулярна подредба. Водата в човешкия организъм обаче е структурирана. Това води до сблъсък на структурите на течностите и организмът може да се почувства зле.

Всеки може да структурира водата и по този начин да я енергизира. За целта, тя трябва да бъде замразена, а след това и да се размрази.

Друг вариант е чрез преваряване или разбъркване със сребърна лъжичка. Среброто има полезното свойство да отстранява вредните микроорганизми.

Структурирането на водата може да стане и с полускъпоценни камъни. Изсипете я в съд от розов кварц и аметист. Оставете да престои за половин час.

Засилването на енергийното поле на водата е възможно, посредством различни метали и магнити. За да няма неблагоприятни външни влияния, тя трябва да е изсипана в глинени, стъклени или медни съдове.

Енергизирането на вода става чрез поставянето в нея на електронни медени намотки или магнити. Течността трябва да се разбърква дълго време. Живата, енергизирана вода действа пречистващо и тонизиращо върху организма.

С такава вода могат да се облекчат ревматични заболявания, да се премахнат тъмните кръгове под очите.

Някои използват само енергизирана вода за поливане на плодовете и зеленчуците в своите градини. Така допълнително се засилват здравословните им качества.

Ежедневно пийте енергизирана вода или такава, която е била изложена на директни слънчеви лъчи. Винаги, когато поемате от животворната течност отправяйте благодарност, затова че я има. Изпращайте позитивни послания не само към себе си, но и към заобикалящия ви свят. Все пак на много места по Земята, водата е лукс за много хора.

Запомнете, че водата отнема негативната енергия докато я пием и се къпем. Според много твърдения, тя отмива лоши чувства и енергийно замърсяване, стрес и страх.

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 9 гласували
5 4
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

г х
г х
05.12.2013 13:31
Водата може всичко
0
0