Укротете непокорната коса с бразилски кератин

укротяване на косата с кератин

Косата – обожаваме я и не само ние! Тя е афродизиак за силния пол, но за целта трябва да изглежда прекрасно. Това невинаги е лесна задача, особено когато времето навън е против нас. Правим красива прическа, излизаме и силният вятър унищожава всичко. Вода, вятър, морски бриз, слънце - различни фактори биха могли да накарат косата да изглежда покъртително – стърчаща, раздърпана, разрошена.

Има начини, по които опитваме да я укротим – лак за коса, различни аксесоари, ластици, връзваме я на кок, но дори тогава има косъмчета, които стърчат и развалят всичко!

Е, ето една добра новина - има още един метод за укротяване на косата, а именно с бразилски кератин. Терапията с него ще накара косата да издържи на външните влияния и да се запази красива по-дълго време.

Бразилският кератин произлиза от обикновения. Има подхранваща и заздравяваща косъма функция, и съдейства за оформянето на прическа след изправяне на косата. Създава допълнителен защитен слой върху нея от вредното въздействие на морската вода, слънцето, вятъра и т.н. Кератинът предпазва и от накъсване, придава еластичност на косата и я прави бляскава, мека и красива.

перфектна коса

Терапията с бразилски кератин се препоръчва за всякакъв тип грива, дори и за боядисана. Той помага при трайно и силно увредена коса, съдействайки за възстановяването й. Единствената препоръка е да не се използва от бременни жени, както и от такива, които все още кърмят.

Ефикасното действие на бразилския кератин се дължи на факта, че това е естествен продукт, чиято основна съставка е същият протеин, който изгражда и косата.

Той е любим продукт не само на редица фризьори, но и на техните клиентки. Освен начин да укротите косата, той е и чудесен метод за поддържането й права и гладка по-дълго време. Хубавото е, че съчетава в себе си свойства, които стимулират по-бързия й растеж.

Бразилският кератин е съвременното чудо, което прави косата точно такава, каквато искаме да бъде – винаги перфектна, здрава, гъвкава, блестяща и готова за завоюване на мъжки сърца!

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари