Какво да направите, за да предизвикате ревност в него

Какво да направите, за да предизвикате ревност в него

Ревността е част от една връзка, а дори и човекът до Вас да Ви каже, че никога не ревнува, едва ли това е така. Но все пак ампутираните от ревност хора не са художествена измислица.

С ревността шега не бива, а ако партньорът Ви е болезнено ревнив, бъдете внимателни. Все пак, ако искате да предизвикате ревност в него, ето Ви няколко съвета.

Излизайте по-често сама

Какво да направите, за да предизвикате ревност в него

Първо, излизайте вечер без него, например с колегите за по питие. Ако не сте постоянно заедно и партньорът Ви може да почувства ревност, особено ако имате повечко колеги мъже. Прибере вкъщи вземете си душ, облечете си рокля, понагласете се и вървете на бар с колегите. Това няма как да не предизвика ревност в него - особено ако го правите по-често, но не прекалявайте, защото подобно поведение може да доведе до скандал.

Потайни чатове

Друго, което можете да направите, за да предизвикате ревност в него - пишете си честичко с някой приятел например. Социалните мрежи в днешно време са нещо нормално, така че, ако прекарвате повече време пред телефона или компютъра и се усмихвате доволно, докато си чатите, няма как това да остане незабелязано.

Говорете често по телефона

Какво да направите, за да предизвикате ревност в него

Ако и уж тайните чатове не подействат, тогава можете да наблегнете на телефонните обаждания. Това ще е от полза за каузата ви, защото ще събуди любопитството, че и ревността в гаджето Ви.

Извадете бившия като таен коз

Ако след горните три опита все пак не успеете да предизвикате ревност в него, то тогава се обадете на бившото си гадже и го поканете на среща - бившото гадже винаги смущава настоящето.

Ако сте хитро потайни, когато говорите по телефона или когато си чатите, няма как това да остане незабелязано и да не изникнат някакви съмнения в гаджето Ви. Но не прекалявайте, за да не предизвикате болезнена ревност в него - това може да е фатално и да доведе до загуба на доверие. Бъдете умни и премерени!

Въпреки всички опити обаче, ако приятелят Ви не проявява никаква ревност, то тогава може да се каже, че сте късметлийка и просто трябва да се радвате - все пак ревността често не е "здравословна" и може да Ви докара излишни проблеми, така че може да минете и без нея.

Да те обичат е по-важно и хубаво, отколкото да те ревнуват!

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари