Как се използва сух шампоан?

Как се използва сух шампоан?

Сухите шампоани са сред нашумелите в последните години средства за поддържане на косата. Тези продукти, предлагащи се под формата на спрей, са изключително предпочитани от дамите, тъй като имат свойството да обезмасляват мазната коса и за нула време да я превърнат в свежа, лъскава и обемиста грива. Така те спасяват положението, когато поради една или друга причина нямате възможност да измиете косата си.

Една от много положителните страни на сухите шампоани е, че се използват доста лесно. Като за начало, е достатъчно просто да установите кои зони от гривата ви се нуждаят от освежаване. След това разположете флакона с продукта на около двадесет сантиметра от проблемните участъци и пръснете от веществото в него за кратко.

Понякога може да се наложи да обработите само зоната около пътя си, а друг път се налага да освежите голяма част от косата. Когато приключите с пръскането, оставете флакона настрана. Оставете субстанцията да се активизира и да си свърши работата за 2-3 минути.

Вземете чиста кърпа и с леки движения масажирайте скалпа. След това махнете кърпата и разрешете косата си, за да се отстранят частичките от шампоана. За финал оформете косата си по предпочитания от вас начин.

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари