Телешки дроб пане

28/06/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
"От нас точната рецепта за най-крехкият телешки дроб пане, а от вас - биричка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата.

Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи и жили и се нарязва на тънки филийки. Ако разполагате с време, може да накиснете черния дроб в прясно мляко, но яко бързате, това не е фатално.

Филийките черен дроб се потапят последователно в брашно, разбити яйца и отново в брашно или галета.

Пържат се в сгорещена мазнина, като внимаваме да не го препържим. Посоляваме панираният телешки дроб и поднаняме със свежа салата по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: