Салата от осолен паламуд

28/06/2018
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С остър нож нарежете осоления паламуд на тънки филийки. Не добавяйте сол, защото той си е доста солен.

Отделно нарежете на филийки лука и го претрийте със съвсем малко сол.

Наредете рибата керемидообразно в подходяща чиния, отгоре поръсете с лука, малко магданоз по желание.

Гарнирайте с маслини и колелца от твърдо сварени яйца. Залейте с оцет и олио и поднесете студена. Наздраве! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: