Миш-маш по селски

04/02/2013
фифи
отфифиНовак
"Миш-маш, който ще изядем до последната хапка, а след това ще отопим и чинията!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо309 578
  • Преглеждания за месеца15999
  • Преглеждания за седмицата5196
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 21 гласували
5 13
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Подобни от Ezine.bg