Задушен агнешки черен дроб

04/06/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822096
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 978
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 2 с.л. олио задушаваме нарязания на едро лук.

Прибавяме солта и черния пипер и оставяме под капак на умерен огън.

След като омекне лукът, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука.

Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в останалото олио в отделен съд.

Към лука изсипваме дроба и разбъркваме, поръсваме с магданоз и сервираме ястието топло.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: