Ягодова Сангрия

28/05/2018
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф68376121586
"Наздраве за онези вечери със семейството, в които ще се лее ягодова сангрия и във въздуха ще се усещат обич и щастие "
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо935
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите се нарязват на парчета, а единият портокал - на резенчета. На останалите два портокала се изцежда сокът.

В дълбок съд се слага захарта и бялото вино. Разбърква се, докато захарта се разтопи.

Към тях се прибавя газираната вода и нарязаните плодове.

Всичко се разбърква, след което съдът се слага в хладилник, за да се охлади напитката.

Сангрията се сервира охладена с кубчета лед.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: