Печен кашкавал

18/01/2013
Симо
отСимоНовак
"Е, не - такава вкусотия е това и се приготвя безобразно бързо, непременно опитайте "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 219
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете едро кашкавала или го нарежете на малки кубчета.

От голямата глава почистен лук отделете по дебели кръгчета, а малката глава настържете или накълцайте ситно.

Добавете я към накълцания кашкавал заедно с подправките. Объркайте и разпределете в четири неголеми, предварително подмазнени огнеупорни купички.

В средата на всяка слагайте по дебело кръгче лук и го покрийте с малко от кашкавала.

Сложете купичките да се пекат в умерено загряна фурна на 170-180 градуса, докато се получи приятен загар.

Поднесете печения кашкавал топъл със сухари или брускети.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: