Предястие от черен дроб

28/04/2018
Станислава Вълкова
отСтанислава ВълковаПомощник Готвач1451841831
"Вкусно и лесно за приготвяне - предястие, което с лекота ще съчетаете и с вино, и с леденостудена бира "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровият дроб се нарязва на не много дебели ленти, подправя се със сол и черен пипер.

Всяко късче се завива в парче бекон.

Така приготвени се запържват в загрята мазнина от всички страни до придобиване на златиста коричка.

Украсяват се по желание с кисели краставички.

Поднасят се в плато с подложка от зелена салата.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: