Пържоли с гъби, топено сирене и сметана

20/04/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaНовак1402
"Ако трябва да изберем само едни пържоли, които да ядем до края на живота си, то определено ще са тези "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо240 301
  • Преглеждания за месеца2943
  • Преглеждания за седмицата425
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното и стените на съда за печене се намасляват с олиото.

На дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица. Върху тях се слага нарязан кромид лук, нарязани гъби, парченца топено сирене.

Поръсва се с подправките и се полива с няколко лъжици от сметаната.

Така се подреждат няколко пласта докато се изчерпат продуктите. Сипва се бирата. Съдът се покрива с капак или фолио.

Пече се 60 минути на 190 градуса.Фолиото се отстранява и се пече още 10-15 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: