Сладка Царевица с Масло

02/04/2018
Зорица
отЗорицаГуру94526029465
"Любим вкус и познат и обичан аромат "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 376
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се изсипва, без да се размразява, в тиган с капак заедно с маслото и се задушава на умерен котлон.

Когато поомекне, се поръсва със сол и се дърпа от котлона.

Сервира се гореща, гарнирана с листенца копър.

По желание може да я поръсите с ситно настърган пармезан.

Добър апетит! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: