Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера

29/03/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваВетеран576824217
"Отсега предвкусваме, че трябва да се готвим за истински кулинарен празник "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо265 603
  • Преглеждания за месеца503
  • Преглеждания за седмицата153
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на кръгчета лука. В йенски съд нареждаме лука най-отдолу.

Отгоре подреждаме свинските пържоли, като овкусяваме със сол и черен пипер.

Топеното сирене нареждаме върху пържолите, а отгоре - гъбите, почистени и нарязани на тънки филийки.

Поръсваме с нарязан на ситно магданоз, заливаме с бялото вино, а след това и разтопеното масло.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната да се пече до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: