Пандишпанов Блат за Торти

19/03/2018
Петя
отПетяГотвач128451553
"Първата стъпка към приготвянето на перфектната торта е приготвянето на перфектният пандишпанов блат "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции16
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо43 031
  • Преглеждания за месеца579
  • Преглеждания за седмицата829
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.

Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре.

Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена (аз ползвам хартия за печене) тортена форма.

Пече се в предварително загрята на 180°C фурна-проба с клечка :)

*Този блат специално е направен с 1 п. нишесте с аромат на лимон (може всякакво да ползвате) и допълних чашата с брашно. Получи се един много лек и ароматен блат.

Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: