Каракуда със сос от копър

13/03/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваНовак8715814179
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо117
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете рибата на парчета. Залейте я с водата и варете до омекване. Извадете рибата от бульона и я наредете в подходяща чиния за сервиране.

Направете светла запръжка от маслото и брашното, разредете я със сметаната и една част от бульона на рибата, трябва да се получи средно гъстичък сос.

Поръсете соса със сол и нарязан на ситно копър. След като я свалите от огъня, застройте с жълтъци.

Залейте рибата със соса и сервирайте топла.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: