Печен свински дроб

19/02/2018
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай300870
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои. След това го оваляйте в смес от брашно и галета.

Сложете дроба в подходяща тавичка, по желание може да добавите съвсем малко вода. Покрийте с фолио и печете 30 минути в предварително загрята умерена фурна.

Отстранете фолиото, добавете нарязания на едро лук, овкусете със сол, черен пипер и чубрица и запечете за още 5-10 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: