Мексиканска пикантна зелева салата

01/02/2018
Диана Андрова
отДиана АндроваГотвач15410231
"Казват, че това било най-добрата мезе за текила, но и домашната гроздова ракия върви чудесно с нея "
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 709
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер или чопър комбинирайте мексиканските чушки (внимавайте, много са люти, ако не обичате много люто сложете по-малко от тях), чесъна, лимоновия сок, меда, солта и другите подправки. Пюрирайте.

Нарежете зелето на четвъртинки и извадете кочана. Използвайте нож или ренде, за да нарежете зелето на тънки ивици.

Поставете в голяма купа, добавете ситно нарязания магданоз и разбъркайте заедно с пасираната марината.

Покрийте и охладете до готовност за сервиране.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: