Паниран паламуд

27/10/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
"Вкусен паламуд, чиито вкус ще ви върне към топлите летни вечери на морския бряг!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35 859
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 кг
  • брашно - за овалване
  • яйца - 3 броя, разбити добре
  • олио - за пържене
  • лимони - 1 брой
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер.

Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно и яйца и го пускайте да се изпържи до наситен кафяв цвят.

Поднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: