Паламуд във фолио

17/10/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
"Овкусете паламуда и го завийте във фолиото - останалото е лесно, а вкусният резултат - гарантиран "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 209
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда и го разтворете. Овкусете го със сол и черен пипер, сложете дафиновия лист и едро натрошения бахар.

Подредете нарязания на филийки чесън, кръгчета лук и домати. Завършете със стръка магданоз и сложете рибата в голяма лист алуминиево фолио.

Полейте с малко вино и струйка зехтин. Затворете рибата и намажете със зехтин и отвън. Завийте рибата на стегнат пакет с фолиото. Изпечете паламуда във фолио на скара или във фурна. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: