Мерлуза със специална панировка

06/11/2017
Марияна Петрова Иванова
отМарияна Петрова ИвановаМастър Шеф739474143
"Само ако знаете колко е вкусна и колко бира пие - няма да имате търпение да я опитате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 035
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата. Добавете кашкавала и ситно нарязания магданоз. Разбъркайте добре.

Измийте и подсушете филетата от риба. Сложете сол от двете страни.

Оваляйте първо в брашно, а след това и в сместа от яйцата, като се стараете да полепите по филетата от кашкавала и магданоза.

Изпържете рибата от двете страни да приятен златист загар на средно силен котлон.

Сервирайте със салата от варени картофи.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: