Хрупкави сиренки със златиста коричка

09/10/2017
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаНовак
"Всички пощуряха по тези сиренки и с право - уникално вкусни са "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41 017
  • Преглеждания за месеца1121
  • Преглеждания за седмицата275
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренките се приготвят изключително лесно. Содата се гаси в киселото мляко, след което всички продукти се разбъркват в подходящ съд.

С помощта на лъжица се гребва по малко от сместа и се слага в предварително намазнена тава с незалепващо покритие.

За отлични резултати печете в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Ужасно вкусни са и топли, и студени.

Да ви е сладко!

Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: