Панирана мерлуза

23/08/2017
"Мирише ни на чаша узо..."
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 835
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на тънки пръчици и го посолете! Може леко да го замразите, така рязането е по-лесно.

В дълбока чиния разбийте яйцата с щипка сол, а в друга чиния сипете брашното.

В голяма купа сипете корнфлейкса и леко го начупете. Сипете олиото в тиган и го сложете да загрее.

Панирайте рибата първо в брашното, после в яйцата и накрая хубаво оваляйте в корнфлейкса.

Изпържете от двете страни до златисто и поднесете с лимон.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: