Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

23/07/2017
РАГ
отРАГИноватор32813112
"Крехко свинско, приготвено уникално вкусно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо651
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • чили - 1/2 ч.ч. на прах
  • захар - 1/4 ч.ч. бяла
  • кафява захар - 1/4 ч.ч.
  • сол - 1/4 ч.ч.
  • черен пипер - 2 с.л. прясно смлян
  • кимион - 1 с.л. смлян
  • горчица - 1 ч.л. суха
  • смлян пипер - 1 ч.л.
  • свински ребра - 1 бр. от малко прасенце
  • барбекю сос - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запалвате барбекю с дървени въглища.

Смесете бяла захар, кафява захар, сол, черен пипер, кимион, суха горчица, лют червен пипер и пипер в малка купа, докато се съчетаят.

Отъркайте ребрата със сместа.

Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично.

Сервирайте с повече барбекю сос.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: