Два вида месо с ориз, зеленчуци и соев сос

05/07/2017
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132716022517
"Сгответе и споделете Вкусен ориз с много месце и страхотен аромат"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 295
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука и нарязваме на ситни кубчета. Измиваме пилешките гърди и свинското месо и тях нарязваме на хапки.

Тъй като свинското се готви по-бавно, първо поставяме него в съд да поври. След като е вече полуготово го изваждаме от съда.

Нарязания лук заедно с пилешките и свинските хапки поставяме в тиган и задушаваме с малко олио докато месото промени цвета си, а лукът омекне.

След това добавяме нарязаните на ситни кубчета тиквичка и щом и тиквичката омекне, добавяме и оризът.

Пържим, докато стане прозрачен. Измиваме и нарязваме и домата на ситни кубчета и го прибавяме към ориза.

Накрая добавяме и бульона, като овкусяваме с черния пипер и соевия сос. Готовото ястие сервираме със ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: