Пържена балтийска цаца

04/06/2017
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132716022517
"По-голяма цаца - повече бира и все същият познат вкус "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 631
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • цаца - 800 г балтийска
  • брашно
  • червен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.

В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме добре.

Вземаме всяка една рибка, потапяме я в сместа от двете страни, изтръскваме добре и поставяме в тигана. Предварително сме загрели олиото.

Пържим и от двете страни до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: