Свински сърца яхния

01/06/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 202
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските сърца се сваряват и нарязват на парчета. В сгорещеното олио сложете скълцания лук да се запържи и добавете доматите, нарязаната чушката и чесъна. След като чушката поомекне и доматите поизврат се добавят настърганите моркови и праза.

Задушават се да поомекнат и се прибавят почистените и нарязани картофи и подправките без солта и червения пипер. Когато картофите поомекнат, се добавят нарязаните свински сърца.

Добавят се сол и червения пипер, разбърква се и след малко се долива вода, колкото да се покрие продуктите. Доварете свинските сърца яхния до пълна готовност и поръсете с малко накълцан магданоз. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: