Паниран хек на фурна

26/05/2012
"Вкусната риба изисква майсторлък - първо паниране, после и вкусен сос! Но доволните усмивки на гостите са най-голямата награда за един кулинар!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33 669
  • Преглеждания за месеца542
  • Преглеждания за седмицата112
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата хек се овкусяват със сол и черен пипер. Панират се в брашно, яйце, галета и пак яйце и се изпържват в сгорещена мазнина.

Подреждат се в намазнена тава. Сметаната се разбърква със скълцания чесън, подправки на вкус и бялото вино. С този сос се залива панирания хек, поръсва се с малко настърган кашкавал и се запича за 15 минути в загряна фурна. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.2
Общо 18 гласували
5 7
4 8
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: