Панирана риба

27/04/2009
Гаро
отГароНовак
"Само предлагаме, вие ще трябва да си го приготвите сами!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 993
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме.

В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето.

Рибата се потапя в брашното, после в яйцето, в галетата и пак в яйцето.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се топла с подходяща гарнитура. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.8
Общо 9 гласували
5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: