Панирано филе с плънка

25/05/2009
Лина
отЛинаНовак
"Как се получава така, че най-вкусните неща са панирани или пържени?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 789
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква леко на тънко, поръсваме със сол и черен пипер.

В едната половина на филето се редят едно върху друго на тънко нарязан кашкавал, бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и пак кашкавал.

Празната част на филето се прехлупва и краищата се начукват леко за да залепнат като шницели.

Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: