Панирано свинско бон филе

25/05/2009
Тина
отТинаНовак
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо42 148
  • Преглеждания за месеца214
  • Преглеждания за седмицата93
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: