Гювечета с кайма

17/11/2018
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90611324
"Бърза идея за обяд, която често-често ще приготвяте!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201 112
  • Преглеждания за месеца7223
  • Преглеждания за седмицата91
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и последователно запържете нарязания ситно лук, след него каймата, а щом се раздроби добавете обелените и настъргани домати.

Овкусете със сол, чубрицата и черния пипер. Разбъркайте добре и разпределете сместа в 4 гювечета.

Във всяко сложете равни части натрошено сирене и залейте със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал.

Сложете капаците и пъхнете да се пекат в умерена фурна за около 20-25 минути. Поднесете гювечетата с кайма с накълцан магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4.9
Общо 15 гласували
5 13
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: