Агнешко печено в мляко

16/04/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaНовак2887546
"Истинските майстори знаят, най-вкусното агнешко се прави с мляко. Затова опитайте, оценете и най-важното - хапнете с удоволствие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 156
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте парчето агнешко и подсушете. Сложете го в тавичката, в която ще печете и залейте с няколко лъжици мазнина и разтрийте.

Залейте с млякото и 1 к.ч. вода, покрийте с фолио и задушете във фурната.

Когато агнешкото омекне, намажете го с масло, което предварително сте разбъркали с лимонов сок и скълцан магданоз. Преди това направете леки прорези в агнешкото, като разпределите в тях мазнината.

Върнете агнешкото да се доопече.

Може да го поднесете с гарнитура от грах, зелен фасул или други зеленчуци.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: