Скумрия по кръчмарски

04/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaНовак
"Разкриваме ви една от най-строго пазените тайни на кръчмарите - как се прави скумрия с ароматна коричка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39 376
  • Преглеждания за месеца18904
  • Преглеждания за седмицата1013
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре скумрията. Отделяме филето и подсушаваме.

В тавичка намаслена нареждаме самото филе с кожата надолу.

Смесваме горчицата, бялото вино, оцета, магданоза, олиото, солта, черния пипер и дафиновия лист и изсипваме върху филето.

Отгоре поставяме резените от лимона и печем 20 минути.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: