Пълнен чернокоп на фурна

31/03/2017
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние казваме - опитайте нашия пълнен чернокоп на фурна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 380
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от вътрешностите, измива и посолява.

Приготвяне на пълнежа: Чесънът и орехите се счукват, към тях се прибавят нарязани на много ситно маслинки, копърът, щипка сол и зехтин.

Обърква се добре и с така получената смес се напълват коремчетата на рибката.

След като е напълнена, се нарежда в тавичка и поръсва с подправките и малко зехтин.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Може да се сервира с картофена салата.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: